Belváros szívében – Ferdinánd-negyedben

A B13 Green Home társasházunk kitűnő lokációval a Ferdinánd-negyedben, a Lehel utca közvetlen közelében, mégis csendes és egy irányú Bulcsú utcában található a XIII. kerületben. A Lehel-Bulcsú lakóépületegyüttes kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, a Nyugati pályaudvartól a 4-6 villamosok, az M3 metró,, valamint a 14-es villamos Lehel téri állomása is csupán pár száz méterre található, így a mindennapi élethez nem lesz szüksége autóra, minden egy könnyed sétával elérhető.

A közelben helyezkedik el a pesti Broadway számos színházával (és gyermekszínházával) és kultmozijával. Pár perc sétára található a Lehel téri piac, ahol minden összetevőt megtalál egy jó vacsorához a világ bármely tájáról és a Westend City Center Bevásárlóközpont, mely Budapest egyik legnagyobb, minden szolgáltatást magába foglaló bevásárlóközpontja, valamint a megújuló Skála Budapest és az Atryum Fashion City, illetve 4 metrómegállóra található a Duna Plaza Bevásárlóközpont is. A kiváló lokációnak köszönhetően Ön döntheti el, hogy éppen kocogni szeretne a Margitszigeten, eltöltene egy kellemes délutánt gyermekével a Szent István Parkban, korcsolyázna, csónakázna vagy kacsát etetne a megújult Városligetben (ahol vadonatúj sportpályák, minden igényt kielégítő játszóterek, piknikparkok, éttermek és kávézók épültek), meghallgatna egy koncertet a Magyar Zene Házában, relaxálna vagy úszna egyet a Széchenyi Gyógyfürdőben, Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexumában, esetleg ellátogatna a Fővárosi Állat- és Növénykertbe, sétálna egy nagyot a Duna korzón, vacsorázna vagy szórakozna az Erzsébet téren, vagy vásárolna a Fashion street utcán. Mindemellett megszámlálhatatlan étterem, kávézó, cukrászda, múzeum, szórakozóhely, egyedi boltocska található a környéken, így garantáltan megtalálja mindenki a számára izgalmas programot vagy kulináris utazást. A gyermekeket a környéken kiváló óvodák és iskolák várják (állami, alternatív és angol nyelvű oktatási intézmények), szabadidejét pedig modern és megújult játszótereken töltheti, akár a közvetlen közeli Bulcsú parkban is.

Mivel a Váci úti irodafolyosó is a Lehel téri metrótól kezdődik, így az ott dolgozóknak sem kell minden nap órákat utazniuk a munkahelyükre, akár gyalog is el tudnak sétálni.
A Bulcsú 13 Green Home kiváló lokációjával, AA++ kategóriájú, geotermikus fűtés-hűtésű lakásaival kiváló befektetést és értékálló otthonokat nyújt.

Az épület a legmagasabb AA++ energetikai besorolású ÖKO HÁZ. KÖRNYEZETBARÁT, ENERGIATAKARÉKOS, ALLERGIAMENTES OTTHONOK

Érdeklődjön bővebb információkért elérhetőségeinken vagy tekintse meg műszaki leírásainkat!